Opsætning af detektorer spande for møl.

Ejerforeningen har indgået en aftale mod bekæmpelse af klædemøl de opsatte detektorer spande må IKKE fjernes eller flyttes.

Se beskrivelse nedenfor.

Detektor behandling mod klædemøl

Specifikation:
Behandlingen inkluderer opsætning af ca. 15 stk. detektorer spande ilagt feromon til klædemøl på samtlige kældere gange. Ved hver inspektion vil hver detektor blive efterset og feromon udskiftet. Vi udleverer en service mappe hvor vi efter hver inspektioner ilægger en rapport over vores behandling samt vores observationer. Ved observation af møl i de områder hvor der er opsat detektor spande i samtlige kældere gange vil de områder blive behandlet.

 

Klædemølfælde : Special konstrueret plast fælde til ophæng i loft eller lign.

Anvendes til at fange flyvende møl. Klædemøl – biologien: (Latin: Tineola bisselliella) Klædemøl Klædemøllet hører ikke til de oprindelige danske dyr. Klædemøllet har et vingefang på 12-13 mm. Det stammer fra varme egne, og først da kakkelovnene for alvor slog igennem, i slutningen af 1700-tallet, kunne det trives i vore boliger. Klædemøllet kan lægge godt 100 æg. Dem ser man nu ikke meget til, for de er ganske små og hvidlige, og de puttes ned i folder eller ned mellem hårene i tæpper og pelsværk. Larverne klækker efter nogle dages forløb, og de begynder straks at spinde et fint rør omkring sig til værn mod udtørring. Røret beklædes tit med afgnavede dele af det, de lever i, og med ekskrementer. Ekskrementerne har samme farve som føden, og er nærmest bolleformede. Det er dem, der tit bliver antaget for at være mølæg.

Hilsen

Mikkelborg Park

Dette indlæg blev udgivet i Bygninger, Nyt om Mikkelborg Park. Bogmærk permalinket.