Grønne affaldsposer i affaldsskaktene, og hundelort i nedgang i kælderen. Uge 52.

Vores vicevært har i denne uge konstateret, at der er følgende 3 opgange, hvor der er smidt grønne poser til bio-og madaffald i affaldsskaktene i nr. 2, 16 og 30.

Affaldssorteringen er godt beskrevet i den folder, der fulgte med den grønne spand. Problemet er, at beboere benytter de grønne poser til restaffald og ikke som beregnet til bio-affald. Poserne er opløselige og skal derfor anvendes til det rette affald.

Næste problem er, at man stadig smider bio-affald i skakten. Fortsætter det, må vi lukke for den service, det er at bibeholde affaldsskaktene og bede alle om at smide dette affald i den container, der efterfølgende bliver opsat ved indgangen til hver opgang.

Alt om affaldssortering er blevet videreformidlet et utal af gange. Både som foldere fra kommunen men også via nyhedsbreve og mails.

Vi ved, at det er en udfordring for mange af vores ældre beboere, men det er jo politisk bestemt, at alle skal sortere efter reglerne. Vi må opfordre til, at man i den enkelte opgang hjælper hinanden med at bringe det sorterede affald ned i containerpladserne.

Vores vicevært har også konstateret, at der i nedgangen til kælderen mellem 5 og 6 er efterladt hundelort.

Det er ikke acceptabelt, at man ikke fjerner hundes efterladenskaber.

Med venlig hilsen

Ejerbestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Veje og fælles arealer. Bogmærk permalinket.