Billeder tagget "parkarbejde-26-okt-2013"

0 Responses to Billeder tagget "parkarbejde-26-okt-2013"

 1. Hanne Winding skriver:

  Hej Erik Schmidt.
  Velkommen som formand for parkudvalget.
  Jeg hedder Hanne Winding og bor i nr, 16, 2. th. Jeg har tidligere skrevet og talt med Stefan om nogle grene på den rødbøg, som pynter ud for mit vindue mod vandet. Vinterdage har jeg en dejlig udsigt mod vandet, og vinterdage har jeg en dejlig udsigt til en masse rødgrønne blade. Stefan ville meget gerne have det med i næste beskæring. Du er velkommen til at komme herop og selv se det, og det er ikke stammer eller lignende, der ville betyde noget, men de tynde nedhængende grene.
  Med venlig hilsen Hanne Winding. 29247355
  Jeg har også talt med Thomas, som er forstående.

 2. Ejerforeningen skriver:

  Hej Viggo

  Tak for din kommentar.
  Ejerforeningen vil på næste bestyrelse møde behandle emnet om alle de ting der står i opgangen.
  Der vil blivet givet ydligrer information om hvilken tiltag ejerforeninge vil tage.
  Med venlig hilsen
  Kim Torrild

 3. Henrik skriver:

  Jeg sidder lige og låser nyhedsbrevet igennem hvor jeg så lige falder over flg.


  En væsentlig klausul er imidlertid anført omkring vores trappeopgange:
  I trappeopgange må der ikke være nogen form for permanent eller midlertidigt oplag, herunder affald, emballage, inventar, m.m.
  Konsekvens ved uopfyldt krav: Kan forsikringstageren ikke dokumentere ovenstående, vil der være en selvrisiko på 100.000,- kr., ved brandskade, eller medvirken hertil, hvis det er en direkte følge af at, ovenstående ikke er overholdt. Denne selvrisiko vil være ud over den på policen anførte selvrisiko og indgår ikke i en for forsikringen eventuel årsmaksimering af selvrisiko.
  Klausulen skyldes bl.a. at vores trappeopgange betragtes som flugtveje, da vi ikke har bagtrapper el. lign. Et redningsarbejde må i en krisesituation ikke vanskeliggøre redningsfolkenes frie bevægelighed i bygningen.”

  Syntes det er lidt kedeligt at der trods dette er nogle beboer som fløjter højt og lades som ingen ting, der står f.eks. barnevogne i udgang/indgangs partiet, og det sågar i en opgang hvor der ikke bor nogen babyfamilie, hvorfor det må formodes at den står der til når børnebørn kommer på besøg, det kan ikke være i orden.