Parkdag 27. april

Kære naboer,

Tidspunktet for forårsparkdagen nærmer sig. Parkdagen, hvor vi i fællesskab arbejder med at vedligeholde og forskønne de grønne arealer omkring vores bebyggelse,  afholdes, som altid den sidste lørdag i april, lørdag den 27. april.

På parkudvalgets dialog møde torsdag den 4. april blev der fremsat mange ønsker og ideer til vedligeholdelse og forskønnelse af de grønne områder, og vi vil forsøge at udføre nogle af disse på parkdagen. De forslag, som indebærer fældninger, større beskæringer eller udgiftskrævende nyplantninger, skal først diskuteres og godkendes af bestyrelsen, inden de kan udføres af parkudvalget eller ejerforeningens gartnere.

Der skal, som altid, udføres arbejdsopgaver af forskellig karakter, så næsten alle kan være med uanset fysisk form og forudsætninger, hvis blot lysten er til stede. Det er ikke alle, som har tid, lyst eller helbred til at deltage hele dagen, men du/I er meget velkomne til at møde op og deltage i det omfang du/I kan.

Listen med arbejdsopgaver udsendes umiddelbart før parkdagen.

Parkdagen er en oplagt mulighed for at møde og være sammen med de øvrige beboere i Mikkelborg Park, og bidrage til både vedligeholdelse af vores bebyggelse og fællesskabet i denne; og alle beboere, såvel ejere som lejere, er meget velkomne.

Vi mødes lørdag den 27. april kl. 0900 ved garagen nord for bebyggelsen.

Efter en vel overstået arbejdsdag afholder vi kl. 18 vores sædvanlige hyggelige fælles-middag med pizza og vin ad libitum for alle, som har deltaget 😊.

Vel mødt

Parkudvalget

Dette indlæg blev udgivet i Nyt om Mikkelborg Park. Bogmærk permalinket.