Nyhedsbrev 2 – maj 2011 – Ejerforeningen

Herved udsendes 2. nyhedsbrev 2011 til samtlige beboere i Mikkelborg Park.

Bestyrelsen har siden sidste nyhedsbrev, arbejdet med en række opgaver og ideer. Målet er naturligvis, at forvalte foreningens midler på bedste måde til gavn for alle beboere.

• Hjemmeside: Hvis du endnu ikke har besøgt hjemmesiden på www.mikkelborgpark.dk er det på høje tid. Her finder både lejere og ejere de seneste nyheder, indkaldelser og referater om hvad der foregår i bebyggelsen.

Nyhedsbreve vil fortsat blive omdelt eller opsat i postkasserummet med jævne mellemrum, men vil altid være først på hjemmesiden.

Det vil være en god ide, at sætte hjemmesiden som en af fanerne i din browser så den altid er der når du åbner browseren – behøver du hjælp hertil så kontakt Flemming Voss på telefon 2212 2270.

For at vi kan spare penge til papir og porto og tid til omdeling har vi åbnet mulighed for, at du kan tilmelde dig til at modtage meddelelser fra Ejerforeningen og Beboerrepræsentationen på E-mail.
Du vil også få mail når der er nyheder på hjemmsiden.
Ønsker du at tilmelde dig så send en mail med navn, adresse og mailadressen til mikkelborg.park@gmail.com.

• Ventilation: Arbejdet og de sidste justeringer er ved at være tilendebragt.

• Kælderareal: Der er desværre nogle beboere der mener, at kælderen er et sted hvor man smider sit aflagte møblement, kasser, legetøj mm. Dette er nu blevet fjernet og kan udleveres ved henvendelse til formanden for ejerforeningen. Alle ikke afhentede effekter vil blive smidt ud. Afhentningsfristen er den 1.juni 2011.

• Altaner: Sommeren står for døren og altanerne indtages og nydes. En del af træværket på mange altaner trænger til en kærlig hånd. Det påhviler ejerne og lejerne selv at vedligeholde disse altanværn. Den anvendte træsort er ikke billig og det er ærgerlige penge at bruge når man bliver nød til at skifte træet pga. manglende vedligehold. Træet skal slibes ned og behandles med olie fra Skovgård og Frydenberg. Olien kan købes hos Sadolin.
Går man med tanker om at opsætte markiser, så husk at søge bestyrelsen om tilladelse og benyt kun de godkendte farver.

• Fest- og beboerlokalet: Man kan nu via vores hjemmeside www.mikkelborgpark.dk se hvornår lokalerne er ledige. Man kan ligeledes booke dem via hjemmesiden.

• Kælderrum: Lejen for ekstra kælderrum stiger pr. 01. juli 2011.
Nye priser bliver herefter:

Stort kælderrum pr. 01. juli. 2011, kr. 100,-
Små kælderrum                             kr.   50,-

• Generelt: Der må ikke grilles på altanerne. Vis hensyn til de øvrige beboere.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Bestyrelse, Bygninger, Ejer, Nyhedsbrev, Nyt om Mikkelborg Park, Veje og fælles arealer. Bogmærk permalinket.