Nyhedsbrev – Maj 2016 – Ejerforeningen

Herved udsendes nyhedsbrev til samtlige beboere i Mikkelborg Park.

Sommeren står for døren og det er tid til udendørs aktiviteter. Husk, at vise hensyn og undlad at bruge telefon med mere, på altaner og terrasser.

De grønne områder.

Det store hul i plænerne i den sydlige del af parken vil blive lukket snarest.

Parkudvalget har påbegyndt arbejdet med, at skabe udsigtskiler jævnfør ejendommens plejeplan for de grønne områder. I løbet af efteråret vil der blive plantet nyt til erstatning for fældede træer.

Der har længe været utilfredshed med vores gartners måde, at slå græsset på. Det er derfor blevet besluttet, at vores egne ansatte fremover, selv skal stå for klipningen.

Der er blevet plantet et nyt kastanjetræ på Kastanjealleen som erstatning for det træ vi måtte fælde som en konsekvens af de skader det havde pådraget sig under december stormen.

Parkeringspladser.

Da vi på ejendommen kun har 330 parkeringspladser, skal vi opfordre til, at man overholder de hvide markeringer.

Vaskekælder. 

Formålet med de små bure i vaskekælderen er, som tidligere beskrevet, beregnet til specielle tekstiler. Da enkelte beboere tilsyneladende ikke har til hensigt at overholde dette, vil burene blive låst for siden hen at blive nedtaget.

Ombygning mm.

Det skal henstilles til, at man ikke smider byggeaffald ud over altanværn eller hække. Samtidig skal vi gøre opmærksom på, at containerpladsen ikke er beregnet til byggeaffald herunder gamle cisterner, gipsplader etc.

Altaner og terrasser.

Det er, jævnfør ordensreglementet, ikke tilladt at tørre tøj på altaner og terrasser. Der må heller ikke hænges dyner, tæpper o.lign. til luftning ud over altanværnene.

Husdyr.

Hunde skal føres i snor og deres efterladenskaber skal fjernes.

Kælderrum.

Genstande der ikke er låst inde i kælderrummene vil blive fjernet.

Surferrum.

Beboere der har surfere og kanoer i surferrummet bedes påsætte navn og telefon nr. på disse inden den 1. august 2016.

Diverse.

Festlokalets køkken er nu blevet renoveret. Vi håber, at det nu er lidt mere indbydende.

Bordtennisrummet er ved at blive malet. Planen er, at rummet skal huse både bordtennis og motions redskaber.

Træværk på altanværn skal males med olie fra Frydensberg (se hjemmesiden). Faktura (på malingen) fremsendes til formanden for Ejerforeningen, der foranlediger, at beløbet bliver betalt til rette vedkommende.

De hvide lister på altanværnene trænger til en fugtig klud. Vi skal derfor opfordre jer til, at vaske værnet således, at algerne forsvinder.

I løbet af sensommeren vil vi igen lave en “cykel kampagne”. Der står efterhånden rigtig mange cykler i kælderen der ser ubrugte ud.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen for ejerforeningen

og

Beboerrepræsentationen

Dette indlæg blev udgivet i Ejer, Lejer, Nyhedsbrev, Nyt om Mikkelborg Park, vicevært og administration. Bogmærk permalinket.