Nyhedsbrev – november 2015 – Ejerforeningen

Herved udsendes nyhedsbrev til samtlige beboere i Mikkelborg Park. 

Park træer og hegn mod golfbanen.

Park træerne beskæres i uge 48. Første etape fra nr. 5 til nr. 15 påbegyndes den 24. november kl. 08:00. Anden del fra nr. 16 til nr. 31 klippes den 25. november. Den 26. november beskæres hegnet ind mod golfbanen. Fra nr. 19 og nord på. Af hensyn til arbejdet vil vi gerne bede om, at man forsøger, at parkere ind mod golfbanen de 2 første dage og omvendt den sidste dag. 

Vinduer i opgangene. 

Det er blevet efterår / vinter så vi vil blot gøre opmærksom på, at vinduerne i trappe- opgangene skal være lukkede jævnfør vores ordensreglement.

Dørtelefoner. 

Vi har før nævnt vigtigheden af, at man ikke ukritisk åbner opgangsdørene for personer der trykker på dørtelefonen. Vi er blevet bekendt med, at uvedkomne er blevet lukket ind. Det er i alles interesse og sikkerhed, at vi har dørtelefoner.  Bliver der ringet på og man ikke er sikker på, at man ved hvem der ringer, så bed vedkommende om at gå ud på fortovet således, at det er muligt, at identificere personen. Eller gå ned og se hvem der står i indgangen. Det er altså ikke nok, at vedkommende siger han er ”vicevært”. Viceværten har nøgle og vil højst tænkeligt ikke ringe på.

Toiletter. 

Bent Kiefer står stadig til rådighed for beboere der har problemer med toilettet. Bent´s telefon nr. og mail adresse kan findes på vores hjemmeside.

Fælleslokaler. 

I løbet af foråret har vi planer om, at udskifte vores gamle køkken i fælleslokalet.

Indbrud.

Vi har desværre igen haft indbrud i en 1.sals lejlighed. Indbruddet fandt sted først på aftenen og så vidt vi er orienteret, forlod gerningsmændene området i en kassevogn.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen for ejerforeningen

og

Beboerrepræsentationen

Dette indlæg blev udgivet i Ejer, Lejer, Nyhedsbrev, Nyt om Mikkelborg Park, vicevært og administration. Bogmærk permalinket.